Amics del Bus participa al Ral·li d’Autobusos Clàssics

Amics del Bus participa al Ral·li d’Autobusos Clàssics

Per segon any consecutiu, l’Associació Juvenil Amics del Bus de Catalunya tornarem a participar al Ral·li d’Autobusos Clàssics, que tindrà lloc el proper 28 i 29 de maig de 2016, amb la nostra activitat Condueix un autobús. El nom parla per sí mateix: podreu conduir autobusos com si fóssiu a la vida real. Això sí, autobusos virtuals.

Logotip d'Amics del Bus

Logotip d’Amics del Bus

La idea d’aquesta activitat va sorgir a ARCA, des d’on volien fer alguna activitat destinada a un públic adolescent i jove. Es van posar en contacte amb nosaltres, que vam pensar la possibilitat de permetre a la gent jugar a un conegudíssim simulador d’autobusos. Sagalés va veure amb bons ulls la idea, i com a part organitzadora del Ral·li, ens proporciona suport tècnic a l’hora de muntar la nostra activitat.

Logotip del Ral·li d'Autobusos Clàssics

Logotip del Ral·li d’Autobusos Clàssics

Pel que fa al joc, podreu triar diferents autobusos i rutes per diferents ciutats, d’entre una gran varietat. Autobusos que, per cert, hem personalitzat donant-los un toc més proper: els posem els colors i logotips de les empreses d’aquí. Podreu córrer amb un Mercedes Citaro per l’autopista, o podreu enfrontar-vos a durs recorreguts de muntanya amb un Solaris Alpino, per posar dos exemples, triant la companyia per a la qual voleu conduir: TMB, Tusgsal, Baixbus, TUS, Sagalés, Bus Nou Barris, EMT Madrid…

I pels més atrevits o pels que ja domineu el món dels videojocs, us proposem un repte molt més gran: conduir un Mercedes Capacity de 20 metres de llarg per tortuoses i difícils carreteres de muntanya. Sereu capaços d’arribar fins al final?

A més, aquest any, disposarem de novetats en la nostra paradeta. Voleu saber quines? Apropeu-vos a la nostra paradeta el proper dissabte 28 de maig, i ho veureu!

Un comentario

  1. Joel Gaona dice:

    Espero un altre activitat com la del ral·li o la del metro 300. Si actualitzeu l´agenda seria en èxit.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *